16. Master Chefs 4 Dogs | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

16. Master Chefs 4 Dogs

Miejsce
Poznań
Organizator
Marcin Kaczmarek-Pielin i Joanna Pielin-Kaczmarek
Data
12 sierpnia 2018

12 sierpnia już po raz szesnasty zapraszamy wszystkich o wielkich sercach chcących wesprzeć bezdomniaki w schronisku, na imprezę kulinarno-charytatywną z udziałem najlepszych szefów kuchni z całego kraju czyli Master Chefs 4 Dogs.

– Z edycji na edycję staramy się urozmaicać program imprezy i zaskakiwać naszych gości. Nadchodząca odbędzie się w wyjątkowym miejscu jak chodzi o kulinaria, występy artystyczne czy możliwość spędzania wolnego czasu w Poznaniu, bo na Nocnym Targu Towarzyskim! Dla tych, którzy chcieliby zakupić trochę ciekawych akcesoriów, smakołyków, gadżetów czy kosmetyków dla swoich pupili albo po prostu je nam przekazać od samego rana odbywać się będą Towarzyskie Targi Psie. Szczęściarze wezmą udział w premierze pierwszego, charytatywnego piwa MC4D, które przygotowaliśmy razem z Ułan Browar, a część dochodu ze sprzedaży będzie przekazana na działania MC4D. Żeby tego było mało po raz pierwszy odbędzie się mini Woodstock dla bezdomniaków czyli Koncert Charytatywny, z którego dochód również trafi do podopiecznych schroniska w Skałowie. Atrakcji co nie miara więc wpisujcie termin w kalendarz i wpadajcie spędzić z nami cały dzień! Bo warto, bo będzie pysznie, bo będzie wesoło, bo warto pomagać – – mówi Marcin Pielin-Kaczmarek.

Szefowie kuchni, którzy zostali zaproszeni do udziału w imprezie to:

•    Marcin Kaczmarek-Pielin-Dwór Niedźwiedzia

•    Grzegorz Filozof-Restauracja Sarbinowska

•    Andrzej Gołąbek-Republika Róż

•    Maciej Piątek-Hotel Moderno

•    Patryk Dziamski-Restauracja Aroma

•    Tomek Jakubiak-Jakubiak Lokalnie

•    Sławek Bandosz-BaraBoo Poznań

•    Bartek Witkowski-Hotel Nicolaus

•    Artur Kokoszka-Akademia Makro

•    Ivo Violante-Grape Town Hotel

•    Krzysztof Kozłowski-Rzeźnik na etacie ;)

•    Adam Hołoga-Grupa Molekularna

•    Marcin Cebulski-Restauracja Lumiere

•    Klaudia Budny-Finalistka programu Master Chef

•    Anna Archacka-Siermińska- Ambasador firmy Koala

•    Monika Dąbrowska-Zwyciężczyni drugiej edycji Hell's Kitchen.

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
18 lipca 2018

Podobne artykuły

Puchar Polski Mięsa Drobiowego

23 listopada 2018

4 grudnia w Centrum Techniki Kulinarnej w Warszawie pod wodzą szefa Marcina Budynka odbędzie się 1. Ogólnopolski Konkursu Kulinarny o Puchar Polskiego Mięsa Drobiowego. Celem konkursu jest zaprezentowanie jakości oraz walorów smakowych polskiego mięsa drobiowego wraz z wykorzystaniem podrobów a dodatkowo także produktów regionalnych i sezonowych we współczesnej aranżacji dań.

przeczytaj całość

MADE Restaurant w Gdyni

9 listopada 2018

Lokalne spotkania liderów polskiej gastronomii w 2018 roku przebiegają pod wspólnym hasłem BĄDŹ TRZY KROKI PRZED I... ZARABIAJ. Precyzyjnie dobrani eksperci - praktycy już 28 listopada w Hotel Courtyard by Marriott w Gdyni, podczas prelekcji podzielą się swoimi sposobami, narzędziami i doświadczeniem. Kogo posłuchacie?

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl