2. Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

2. Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni

Miejsce
Hotel Almond Gdańsk
Organizator
Krzysztof Szulborski, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich oraz Przemysław Langowski, Hotel Almond Business & SPA w Gdańsku.
Data
29 października 2018

Już 29 października, w Hotel Almond Gdańsk, odbędzie się 2. Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni, na który zaproszeni zostali szefowie kuchni i cukierni z całej Polski, przedstawiciele firm partnerskich oraz redaktorzy naczelni czołowych mediów branżowych i lifestyle’owych.

Doskonale wiemy, że obowiązki zawodowe nieczęsto pozwalają szefom kuchni i cukierni świętować Nowy Rok w standardowym terminie. Dlatego specjalnie dla nich przesunęliśmy datę Sylwestra na inną – mówi Krzysztof Szulborski, prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich. – W tym roku, oprócz specjalnego menu, które przygotuje szef kuchni restauracji Magiel – Przemysław Langowski, zaplanowaliśmy mnóstwo atrakcji – gry, zabawy, wspaniałą oprawę muzyczną, sylwestrowe fajerwerki i gorący parkiet aż do białego rana! A to wszystko w pirackim klimacie –  dodaje.

Organizatorzy: Krzysztof Szulborski, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich

Przemysław Langowski, Hotel Almond Business & SPA w Gdańsku.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
1 października 2018

Podobne artykuły

Puchar Polski Mięsa Drobiowego

23 listopada 2018

4 grudnia w Centrum Techniki Kulinarnej w Warszawie pod wodzą szefa Marcina Budynka odbędzie się 1. Ogólnopolski Konkursu Kulinarny o Puchar Polskiego Mięsa Drobiowego. Celem konkursu jest zaprezentowanie jakości oraz walorów smakowych polskiego mięsa drobiowego wraz z wykorzystaniem podrobów a dodatkowo także produktów regionalnych i sezonowych we współczesnej aranżacji dań.

przeczytaj całość

MADE Restaurant w Gdyni

9 listopada 2018

Lokalne spotkania liderów polskiej gastronomii w 2018 roku przebiegają pod wspólnym hasłem BĄDŹ TRZY KROKI PRZED I... ZARABIAJ. Precyzyjnie dobrani eksperci - praktycy już 28 listopada w Hotel Courtyard by Marriott w Gdyni, podczas prelekcji podzielą się swoimi sposobami, narzędziami i doświadczeniem. Kogo posłuchacie?

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl