2. Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

2. Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni

Ponad 200 gości, wśród których obecni byli szefowie kuchni wraz z osobami towarzyszącymi, przedstawiciele firm partnerskich oraz redaktorzy naczelni czołowych mediów branżowych i lifestyle’owych, zarówno ogólnopolskich jak i lokalnych, spotkało się 29 października w hotel Almond w Gdańsku by pożegnać 2018 rok.

Skąd pomysł na Sylwestra jesienią? – Szefowie kuchni sporadycznie obchodzą Sylwestra, z uwagi na charakter zawodu, w jakim pracują. Warto zatem dać im szansę na to, aby tuż przed ogromem pracy, jaka na nich czeka w grudniu, złapali oddech i w gronie przyjaciół i znajomych z branży mogli podsumować kończący się rok. – mówi organizator wydarzenia, Krzysztof Robert Szulborski

– W tym roku postawiliśmy na pirackie klimaty. Oprócz wspaniałej oprawy muzycznej, goście mogli podziwiać taniec brzucha oraz sportretować się na stanowisku u karykaturzysty. Oczywiście nie zabrakło także sylwestrowych fajerwerków, które rozbłysły na niebie jeszcze przed ciszą nocną - dodaje Agnieszka Opłatkowska, producentka i koordynatorka wydarzenia.

O oprawę kulinarną zadbał szef kuchni restauracja Magiel, Przemysław Langowski wraz ze swoją załogą.

Wydarzenie odbyło się dzięki uprzejmości partnerów branżowych, którzy od lat wpierają działalność Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.

Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.

Fot. Karol Kacperski Photography

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
6 listopada 2018

Podobne artykuły

Veganmania w Warszawie

15 listopada 2018

Festiwal inicjatyw wegańskich - Veganmania po raz pierwszy od kilku lat zagości w stolicy. Wydarzenie odbędzie się w niedzielę, 25 listopada w Domu Towarowym Braci Jabłkowskich przy ul. Brackiej 25. Event organizowany jest przez Stowarzyszenie Otwarte Klatki i ma na celu promocję roślinnego stylu życia.

przeczytaj całość

Czystość w restauracji

15 listopada 2018

Otwierając własną restaurację zastanawiamy się, co tak naprawdę przyciągnie i przekona do nas klientów. Czy będzie to profil samego miejsca, wyróżniające się menu czy też lokalizacja - mówi Monika Leśniak, manager restauracji L’Entre Villes w Sopocie.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl