Carpaccio Makro Premium w dwóch wariantach | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Carpaccio Makro Premium w dwóch wariantach

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadziła do sprzedaży carpaccio marki Makro Premium z dwóch rodzajów wysokiej jakości wołowiny: argentyńskiej, produkowanej zgodnie z wieloletnią tradycją oraz certyfikowanej wołowiny Black Angus, pochodzącej z USA. Produkty cechuje jakość przewyższająca rynkowe standardy oraz optymalna dla profesjonalnych kuchni gramatura – 800 gram. Carpaccio nadaje się do spożycia od razu po właściwym rozmrożeniu, co skraca czas przygotowania dania.

Makro Cash and Carry Polska S.A.

Al. Krakowska 61

02-183 Warszawa

tel.: (22) 50 00 000

www.makro.pl

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
5 czerwca 2018

Podobne artykuły

Żurawina Crunchy Cranberries™ z Ocean Spray

13 grudnia 2018

Na Międzynarodowych Targach Spożywczych SIAL w Paryżu, które odbyły się w dniach 21-25 października, firma Ocean Spray wraz z Bösch Boden Spies, producentem składników z Hamburga, zaprezentowała pierwszą na świecie Crunchy Cranberries™ - suszoną, słodzoną żurawinę.

przeczytaj całość

Sweet potato fries – Frytki z batatów!

12 grudnia 2018

Sweet potato fries firmy Farm Frites, to nowoczesny, modny produkt i propozycja dla restauracji, które poszukują wyróżnienia i podążają za trendami. Te długie frytki nie tylko świetnie wyglądają, ale pozwalają też zrobić wrażenie na konsumencie przez maksymalne wypełnienie talerza.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl