Charytatywna kolacja z Top Chef’ami | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Charytatywna kolacja z Top Chef’ami

Miejsce
Warszawa
Organizator
Centrum Techniki Kulinarnej Dora Metal, Mateusz Czekierda.
Data
29 września 2018
29 września w Centrum Techniki Kulinarnej Dora Metal w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna z Top Chef’ami. 100% dochodu z tego spotkania trafi bezpośrednio do Fundacji Sedeka i przeznaczone zostanie na rehabilitację Michała Szymke, aby mógł ponownie samodzielnie chodzić. Wyjątkowe menu degustacyjne przygotuje sześciu szefów kuchni: Mateusz Czekierda (inicjator kolacji, uczestnik aktualnej edycji Top Chef), Anna Klajmon, Wit Szychowski, Damian Wajda, Sergiusz Hieronimczak i Kamil Kędzierski. Organizatorzy to Centrum Techniki Kulinarnej Dora Metal oraz Mateusz Czekierda.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
31 sierpnia 2018

Podobne artykuły

MADE Restaurant w Gdyni

9 listopada 2018

Lokalne spotkania liderów polskiej gastronomii w 2018 roku przebiegają pod wspólnym hasłem BĄDŹ TRZY KROKI PRZED I... ZARABIAJ. Precyzyjnie dobrani eksperci - praktycy już 28 listopada w Hotel Courtyard by Marriott w Gdyni, podczas prelekcji podzielą się swoimi sposobami, narzędziami i doświadczeniem. Kogo posłuchacie?

przeczytaj całość

Street Food Spot

2 listopada 2018

Już tradycją stało się, że święto fanów ulicznego jedzenia oraz piw kraftowych odbywa się późną jesienią. Nie inaczej będzie i w tym roku. Na zwiedzających organizatorzy czekają 9 i 10 listopada wraz z całą gamą wszelkich atrakcji.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl