Gastro Meeting - obowiązkowy event dla branży gastronomicznej | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Gastro Meeting - obowiązkowy event dla branży gastronomicznej

Już 29 maja odbędzie się wydarzenie, na które czeka cała branża HoReCa! Tego dnia w warszawskim hotelu DoubleTree by Hilton spotkają się restauratorzy z całej Polski, którzy będą wymieniać się wiedzą, doświadczeniem i zdobywać cenne kontakty biznesowe w indywidualnych spotkaniach z dostawcami dla sektora gastronomii. 

Gastro Meeting to cykliczna konferencja zrzeszająca całą branżę gastronomiczną. Właściciele i menadżerowie restauracji oraz dostawcy produktów i usług dla branży HoReCa uczestniczący w spotkaniu będą mieć okazję, by wymienić się z innymi cennym doświadczeniem, poszerzyć swoją biznesową wiedzę, a także nawiązać wartościowe kontakty biznesowe - a to wszystko w ciągu jednego dnia!

Konferencja Gastro Meeting przygotowana jest w taki sposób, by maksymalnie wykorzystać czas - nie tracąc przy tym na wartości merytorycznej spotkania. Potwierdzają to opinie uczestników, którzy merytorykę i organizację poprzedniej edycji konferencji ocenili na 4,75 w 5-cio stopniowej skali. Wyjątkowa formuła wydarzenia bije rekordy popularności i z każdą kolejną edycją przyciąga setki restauratorów, producentów i dystrybutorów związanych z branżą gastronomiczną.

Wiosenną edycję konferencji poprowadzi Katarzyna Selenta - właścicielka firmy Chef Hunters i kolektywu Granice Smaku, a w Loży Ekspertów dbającej o merytorykę spotkania zasiądą: Malka Kafka (Bizneswoman, Restauratorka - założycielka Tel Aviv Urban Food) oraz Jarosław Walczyk (Prezes Fundacji Klub Szefów Kuchni)

Organizator zapewnia, że podczas konferencji uczestnicy szybko i w przyjemny sposób zaktualizują biznesową wiedzę i poznają nowe trendy w gastronomii, a wszystko dzięki grywalizacji:

- Prezentowane prelekcje to wystąpienia z najwyższej półki - na scenie konferencji pojawią się bowiem osoby, które zakwalifikowały się do II etapu konkursu Expert Gastro Meeting. To eksperci, doradcy i praktycy branży HoReCa, którzy poruszą ważne dla restauratorów zagadnienia z obszaru sprzedaży, prawa, obsługi klienta czy zarządzania zespołem. Swoje wystąpienie będzie miał także Rafał Pasenik - zwycięzca poprzedniej edycji naszego konkursu - mówi Rafał Krzycki, organizator konferencji Gastro Meeting.
Wszystkie wystąpienia będą krótkie i dynamiczne - mają trwać około 15 minut. Kolejny kwadrans będzie przeznaczony na pytania uczestników i Loży Ekspertów do prelegentów.

Oprócz merytorycznych wystąpień na scenie głównej konferencji, w hotelowej przestrzeni będą mieć miejsce części: biznesowa i wystawiennicza.
- Równolegle do części merytorycznej odbywać się będzie Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Dla osób lubiących nowości z branży przeznaczyliśmy przestrzeń wystawienniczą, gdzie nie zabraknie firm prezentujących ciekawe rozwiązania dedykowane gastronomii - wyjaśnia Rafał Krzycki, organizator konferencji i prekursor spotkań Business Speed Dating w Polsce.

Punktem kulminacyjnym konferencji będzie wywiad z Gościem Specjalnym - Robertem Sową. Rozmowę przeprowadzi Mateusz Świst, redaktor naczelny portalu Horeca Business Club. Zostaną w niej poruszone przede wszystkim aspekty związane z zarządzaniem w gastronomii, ale nie tylko - po zakończeniu wywiadu każdy uczestnik będzie mógł zadać pytanie znanemu restauratorowi.

- To nie koniec niespodzianek! Dla wszystkich uczestników przygotowaliśmy konkursy z atrakcyjnymi nagrodami oraz mnóstwo merytorycznych atrakcji - m.in. debatę na temat sytuacji na rynku gastronomicznym w Polsce czy prezentację najnowszego raportu dotyczącego dowozów jedzenia. Tego dnia naprawdę warto być z nami! - podsumowuje Rafał Krzycki z Business Speed Dating Poland.

Gastro Meeting - konferencja biznesowa dla właścicieli i menadżerów restauracji

Kiedy? 29 maja 2018r.

Gdzie? Hotel DoubleTree by Hilton, Warszawa

Bilety: www.gastro.bsdpoland.pl/rejestracja

Więcej informacji na temat konferencji wraz z pełnym programem znajduje się na stronie internetowej wydarzenia: www.gastro.bsdpoland.pl

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
15 maja 2018

Podobne artykuły

Nowa restauracja Mavericks w centrum Krakowa

22 maja 2018

Od 30 maja w samym centrum Krakowa zacznie działać restauracja Mavericks Cracow. W menu znajdują się takie specjały, jak: Mavericks Burger (siekana wołowina, brioszka, cheddar, majonez kolendrowy z chili), Muszle Taco (tortilla z wołowiną, warzywami i purée z fasoli oraz salsa cruda), Surf 'n' Turf (polędwica wołowa, krewetka, purée z batatów, grillowane warzywa) czy California Veggie Pizza (grillowany bakłażan, brokuł, suszone pomidory, kukurydza).

przeczytaj całość

Restauracja Mistrzów w Starych Jabłonkach

22 maja 2018

31 maja - 3 czerwca na plaży Hotelu Anders w Starych Jabłonkach odbędzie się finał Klubowych Mistrzostw Europy w plażowej piłce ręcznej EBT. W tym samym czasie czołówka polskich szefów kuchni pod batutą Dariusza Strucińskiego zadba o podniebienia walczących 24 zespołów, w tym 4 drużyn polskich.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl