IndulgencePlus - Powerfood spotyka się z tradycją | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

IndulgencePlus - Powerfood spotyka się z tradycją

Stworzenie zrównoważonego menu jest łatwiejsze dzięki gamie ciast IndulgencePlus erlenbacher. Ciasta są pełne owocowych i odżywczych składników, dzięki czemu są energetyczne a składy kreatywne odpowiednie dla osób dbających o zdrowie.

Bez względu na to, czy prowadzimy kawiarnię, hotel czy catering – goście stają się coraz bardziej wymagający. Dotyczy to również wyboru ciast. Powinny być tak różnorodne i zaskakujące, jak tylko to możliwe. Jednocześnie wyprzedzają klasyczne ciasta, które często były znane od dzieciństwa, zachowując równowagę między zdrowym odżywianiem a przyjemnością słodkich wypieków.

Modny, świeży, kreatywny – IndulgencePlus New Style

Gama New Style of IndulgencePlus marki erlenbacher oferuje stylowe ciasta. Wysokiej jakości składniki, hip energetyczny i kreatywne przepisy zapewniają wyjątkowe chwile przyjemności. Dzięki trzem nowym ciastom New Style wszystko kręci się wokół popularnych składników, takich jak: jogurt skyr, muesli, żurawiny czy moreli. Właśnie dla młodych gości, którzy szukają niespodziewanego i niezwykłego smaku.

Bezglutenowe ciasto jagodowe z jogurtem skyr łączy kruchy migdałowy spód z kremowo-waniliowym jogurtem skyr oraz jagodami i malinami. Na wierzchu znajduje się mieszanka chrupiących nasion słonecznika i dyni, posiekanych orzechów laskowych i migdałów. Ciasto jabłkowo-żurawinowe udowadnia, że muesli i ciasto idą w parze. Bircher Müsli to owocowe, delikatne połączenie z kremem jogurtowym, kawałkami jabłek, żurawiną i nutą imbiru.

Trzecia nowość z tej linii to bezglutenowe ciasto z morelami i limonką. Puszysta masa muffinowa zwieńczona jest aksamitnymi połówkami moreli. Smak cytrynowo-limonkowy nadaje całości świeżego elementu zaskoczenia.

Nowoczesna przyjemność z ciasta serwowana w jednej chwili

Ciasta z serii IndulgencePlus oprócz nowoczesnych składników i kreatywnych receptur oferują jeszcze więcej – wstępnie podzielone są na 12 porcji i można je podawać w jednej chwili.

Wszystkie produkty są bez konserwantów, barwników i sztucznych aromatów.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
15 marca 2019

Podobne artykuły

Transgourmet i Selgros Cash&Carry na targach EuroGastro

21 marca 2019

Czym jest wszechstronność dla gastronomii? Dlaczego tak ważna dla Transgourmet i Selgros Cash&Carry jest współpraca z najlepszymi szefami kuchni w kraju i za granicą? Jak szkolenia w Instytucie Kulinarnym Transgourmet, prowadzone przez największych ekspertów z branży wpływają na rozwój setek restauracji w Polsce? Odpowiedzi na te pytania będzie można odnaleźć na tegorocznych targach EuroGastro. Na stoisku Transgourmet i Selgros zostanie zaprezentowana nie tylko oferta produktów skierowanych do różnych grup klientów czy dotychczasowe osiągnięcia Instytutu Kulinarnego, ale także odbędą się pokazy kulinarne polskich medalistów Kulinarnego Pucharu Świata.

przeczytaj całość

Wiosenne edycja Restaurant Week odbędzie się pod hasłem #SzanujJedzenie

21 marca 2019

Festiwal najlepszych restauracji Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. W nadchodzącej wiosennej edycji festiwalu, która odbędzie się w dniach 3-17 kwietnia, weźmie udział 400 restauracji z 35 miast. Ideą przewodnią festiwalu będzie walka z marnowaniem żywności.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl