Innowacyjny rękaw cukierniczy Rengo | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Innowacyjny rękaw cukierniczy Rengo

Termostabilne nadzienia owocowe i kremowe Lauretta sprzedawane są teraz w gotowym do użycia rękawie cukierniczym Rengo – wygodnym worku 1 kg z kompletem tylek cukierniczych. Rengo można użyć do dekorowania, nadziewania lub dozowania korpusów babeczek, ciastek, muffin czy tortów. Rękaw jest poręczny, ma estetyczne opakowanie, a dzięki mniejszej gramaturze świetnie sprawdzi się w hotelach, kawiarniach i restauracjach.

PRPH Kandy

ul. Fabryczna 1/3

97-300 Piotrków Trybunalski

tel.: (44) 64 95 152

www.lauretta.eu

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
11 stycznia 2018

Podobne artykuły

Purée Ponthier od Bidfood Farutex

11 czerwca 2018

Purée Ponthier, które znalazło się w ofercie Bidfood Farutex, doskonale sprawdzi się do przygotowania drinków, soków owocowych czy napojów typu smoothies, ale również do przygotowania dań wytrawnych. Wśród nowych smaków chłodzonych purée Ponthier znalazły się m.in. ananas, biała brzoskwinia i cytryna.

przeczytaj całość

Tarty migdałowe od erlenbacher

11 czerwca 2018

Firma erlenbacher wprowadziła do swojej oferty dwie nowe tarty utrzymane w szwedzkim stylu. Wersja klasyczna to dwie puszyste warstwy na bazie migdałów przełożone pysznym kremem z białą czekoladą ,przyozdobione delikatną glazurą i prażonymi płatkami migdałów.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl