Jaja z wolnego wybiegu od Bidfood Farutex | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Jaja z wolnego wybiegu od Bidfood Farutex

Jaja z wolnego wybiegu (tzw. „jedynki”) w rozmiarze M i L jaja z chowu ściółkowego w rozmiarze L trafiły właśnie do oferty Bidfood Farutex pod marką Kotlina Natury. Oba rodzaje są pakowane po 30 szt. Jaja od kur z wolnego wybiegu są smaczne, zdrowe, a ich żółtka mają naturalny, żółty kolor. Kury, które je znoszą, korzystają ze specjalnie przygotowanych wybiegów – taki sposób hodowli pozwala na uzupełnienie diety kur w składniki odżywcze prosto z natury.

Farutex Sp. z o.o.

ul. Gorzowska 4

65-127 Zielona Góra

tel.: (68) 413 08 38

www.farutex.pl

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
7 sierpnia 2018

Podobne artykuły

Gratin z batatów

14 listopada 2018

Po frytkach z batatów przyszedł czas na kolejne słodkie produkty w portfolio Aviko. Na rynku pojawiły się gratiny ze słodkich ziemniaków w dwóch wariantach: opakowaniu zawierającym 14 sztuk o masie 75 g każda oraz opakowaniu do systemu Gastro Norm.

przeczytaj całość

25 października – Światowy Dzień Makaronu

24 października 2018

Okazji do świętowania jest wiele – rodzinne spotkania, urodziny, romantyczne kolacje we dwoje, kolorowe kinderbale czy domówki ze znajomymi. A co można świętować każdego roku 25 października – i to na całym świecie? Oczywiście Światowy Dzień Makaronu – to znakomity pretekst do spotkań i pysznych, kulinarnych podróży. Zaprośmy przyjaciół do wspólnego gotowania albo zaskoczmy ich przepysznym makaronowym daniem. Oto inspiracje od Lubelli na każdą okazję i dla każdego.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl