Kolacja wigilijna Klubu Szefów Kuchni | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Kolacja wigilijna Klubu Szefów Kuchni

2 grudnia w restauracji Przędzalnia w Fabryce Wełny Hotel & Spa w Pabianicach odbyła się wigilia Klubu Szefów Kuchni. Gości przywitali prezes KSK Jarek Walczyk. Podsumowali oni rok działalności Klubu, przedstawili plan na nowy rok 2019, a także podziękowali partnerom za współpracę. Po części oficjalnej wszyscy goście mogli rozkoszować się smakami i aromatami specjalnej kolacji przygotowanej przez gospodarza spotkania, czyli Wiesława Bobera. Poradnik Restauratora uczestniczył w tym wydarzeniu.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
3 grudnia 2018

Podobne artykuły

Szef kuchni z gwiazdkami Michelin otworzy lokal w Gdańsku

14 grudnia 2018

Paco Pérez, szef kuchni nagrodzony sześcioma gwiazdkami Michelin w czterech europejskich restauracjach poprowadzi restaurację na 33. piętrze Olivia Star, najwyższego budynku kompleksu Olivia Business Centre w Gdańsku. Otwarcie Arco by Paco Pérez zaplanowano na przyszły rok.

przeczytaj całość

L'Art de la cuisine Martell - zgłoszenia do 15 lutego

13 grudnia 2018

01-03 marca 2019 r. w Hotelu Zamek Ryn **** odbędzie się jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce jakim jest L'Art de la cuisine Martell 2019. Konkurs ten nominowany jest do Kulinarnego Pucharu Polski.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl