Kongres Szefów Kuchni za nami | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Kongres Szefów Kuchni za nami

9 października w Warszawie odbył się Kongres Szefów Kuchni. Celem kongresu była przede wszystkim edukacja oraz wymiana poglądów pomiędzy szefami, a także budowanie prestiżu zawodu szefa kuchni oraz solidarności zawodowej.

W Kongresie udział wzięło ponad 1500 uczestników, którzy z zainteresowaniem wysłuchali wystąpień:

Jak utrzymać pracownika na konkurencyjnym rynku pracy. Przywództwo czy motywacja? – Rafał Wronka,

Rozwój polskiej gastronomii poprzez pomoc i naukę młodszego pokolenia – Jarosław Walczyk, Robert Sowa, Jarek Owczarczyk, Michał Wawro, Piotr Mielczarek, Jacek Majcherek,

Jak menu powinno opowiadać, zachęcać i budzić do życia ślinianki. Proste recepty i schematy zależnie od gościa dla jakiego miejsce jest dedykowane – Jarosław Uściński,

Wypalenie zawodowe szefa kuchni. Jak z nim walczyć, a jak zapobiegać? – Robert Skubisz, Krzysztof Malinowski, Krzysztof Szulborski, Michał Molenda, Wojciech Herra, Paweł Mieszała.

Zdążyć przed wypaleniem - jak dbać o swoje nastawienie i myśleć o pracy by czerpać z niej energię – Greg Albrecht,

Jak zwiększyć sprzedaż w restauracji? - Piotr Strzyżewski.

Kongres miał formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogły jedynie osoby wcześniej zarejestrowane. Udział w wydarzeniu dla szefów kuchni był bezpłatny.

Poradnik Restauratora był patronem medialnym tego wydarzenia.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
10 października 2018

Podobne artykuły

W służbie przyszłym pokoleniom

19 października 2018

20 października już po raz czternasty na całym świecie obchodzony będzie Międzynarodowy Dzień Szefa Kuchni (International Chefs Day), ustanowiony przez dr. Billy Gallaghera w 2004 r., wybitnego lidera, mentora i ówczesnego prezydenta Stowarzyszenia WACS/WorldChefs - mówi Joanna Ochniak, przewodnicząca Komitetu obchodów Światowego Dnia Szefa Kuchni w WorldChefs.

przeczytaj całość

Książę Karol przekazał pieniądze na Tatarską Jurtę

19 października 2018

Książę Karol przekazał pieniądze Dżanettcie Bogdanowicz, której restauracja Tatarska Jurta spaliła się w nocy z 30 kwietnia na 1 maja. Do pieniędzy dołączony był list ze słowami wsparcia. Nie ujawniono kwoty, którą książę przekazał restauratorce – informuje The National.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl