Kongres Szefów Kuchni za nami | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Kongres Szefów Kuchni za nami

9 października w Warszawie odbył się Kongres Szefów Kuchni. Celem kongresu była przede wszystkim edukacja oraz wymiana poglądów pomiędzy szefami, a także budowanie prestiżu zawodu szefa kuchni oraz solidarności zawodowej.

W Kongresie udział wzięło ponad 1500 uczestników, którzy z zainteresowaniem wysłuchali wystąpień:

Jak utrzymać pracownika na konkurencyjnym rynku pracy. Przywództwo czy motywacja? – Rafał Wronka,

Rozwój polskiej gastronomii poprzez pomoc i naukę młodszego pokolenia – Jarosław Walczyk, Robert Sowa, Jarek Owczarczyk, Michał Wawro, Piotr Mielczarek, Jacek Majcherek,

Jak menu powinno opowiadać, zachęcać i budzić do życia ślinianki. Proste recepty i schematy zależnie od gościa dla jakiego miejsce jest dedykowane – Jarosław Uściński,

Wypalenie zawodowe szefa kuchni. Jak z nim walczyć, a jak zapobiegać? – Robert Skubisz, Krzysztof Malinowski, Krzysztof Szulborski, Michał Molenda, Wojciech Herra, Paweł Mieszała.

Zdążyć przed wypaleniem - jak dbać o swoje nastawienie i myśleć o pracy by czerpać z niej energię – Greg Albrecht,

Jak zwiększyć sprzedaż w restauracji? - Piotr Strzyżewski.

Kongres miał formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogły jedynie osoby wcześniej zarejestrowane. Udział w wydarzeniu dla szefów kuchni był bezpłatny.

Poradnik Restauratora był patronem medialnym tego wydarzenia.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
10 października 2018

Podobne artykuły

McHappy Day wspiera rodziny hospitalizowanych dzieci

7 grudnia 2018

7 grudnia we wszystkich restauracjach polskiej sieci McDonald’s rusza charytatywna akcja McHappy Day. Jej celem jest pozyskanie środków na wsparcie działalności Fundacji Ronalda McDonalda. W tym roku wpływy z akcji zostaną przekazane na konto budowy drugiego w Polsce Domu Ronalda McDonalda. Zlokalizowana w Warszawie inwestycja, bezpłatny hotel dla rodzin hospitalizowanych dzieci realizowana będzie w bezpośrednim sąsiedztwie Szpitala Pediatrycznego Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego.

przeczytaj całość

Bistro i Café w Blue City

7 grudnia 2018

Na terenie sklepu IKEA w warszawskim Blue City zostało otwarte Bistro i Cafe. – Chcieliśmy nie tylko zapewnić możliwość szybkiego zjedzenia posiłku lub zamówienia go na wynos, ale także stworzyć przyjemne otoczenie, w którym mogą się zrelaksować, odpocząć, czy napić się szwedzkiej kawy – mówi Tomasz Jachimczak, Country Commercial & Range Manager IKEA Food.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl