L’Art de la cuisine Martell 2017 – zgłoszenia

L’Art de la cuisine Martell 2017 – zgłoszenia

22 grudnia 2016

4 marca w Hotelu Zamek Ryn**** odbędzie się jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce jakim jest L’Art de la cuisine Martell 2017. Po raz piętnasty firma Wyborowa Pernod-Ricard wraz z marką Martell oraz Grupą Anders i przy wsparciu merytorycznym Klubu Szefów Kuchni organizuje Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej. Kulinarnym tematem przewodnim tegorocznej edycji konkursu, a tym samym głównym produktem, jest ryba kulbin black label. W konkursie bierze udział 16 ekip kucharskich – młodych adeptów sztuki kulinarnej, z najlepszych restauracji w Polsce. Wszystkie zainteresowane zespoły prosimy o przesyłanie formularza zgłoszeniowego faxem pod nr 089/642 70 13 lub e-mailem na adres d.strucinski@hotelanders.pl do 15 lutego. Termin uważa się za zachowany, w przypadku wysłania e-maila, najpóźniej w tym dniu, bądź listu z datą stempla pocztowego nie późniejszą niż 12 lutego 2017. Zespoły, które zakwalifikują się do konkursu zostaną powiadomione do 20 lutego. Sponsorami strategicznymi konkursu są: Selgros cash & carry, Transgourmet.

Konkurs Nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2017