Polagra Gastro dla kucharzy i restauratorów | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Polagra Gastro dla kucharzy i restauratorów

Targi Polagra Gastro to nie tylko ekspozycja pełna inspiracji, nowatorskich rozwiązań, które pozwolą usprawnić pracę kuchni i rozszerzyć ofertę lokalu, ale także spora porcja wiedzy – fachowej, przekazana przez ekspertów znających rynek i zasady jego działania oraz kulinarne show.

Kucharzom, restauratorom oraz osobom planującym rozpocząć swoją przygodę z gastronomią polecamy:

  • 18. finał Kulinarnego Pucharu Polski [więcej]
  • Strefa inspiracji: Rekordowa Galeria Innowacji [więcej]
  • Szkolenie: Personal branding w gastronomii [więcej]
  • Szkolenie: Sukces osobisty szefa kuchni, a marka restauracji [więcej]
  • Fotografia kulinarna bez tajemnic - NOWOŚĆ!!! [więcej]
  • O kawie przy kawie - warsztaty [więcej]
  • Szkolenie: Nowoczesne zarządzanie kosztem, czyki finanse w gastronomii [więcej]
  • Szkolenie: Restauracja bez rotacji pracowników, czyli zarządzanie personelem w XXI wieku [więcej].

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 września 2018

Podobne artykuły

Poznańscy Kucharze Razem zebrali 10 520 zł dla WOŚP

18 stycznia 2019

13 stycznia już po raz kolejny znani szefowie kuchni poznańskich restauracji m.in.: Patryk Dziamski, Dawid Łagowski, Tomasz Purol, Sergiusz Hieronimczak, Paweł Mieszała, Roman Kosmalski, Artur Skotarczyk, Ernest Jagodziński, Jakub Ignyś, Michał Kuter, Dawid Klimaniec i Tomasz Zdrenka zaangażowali się w poznański finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

przeczytaj całość

Zainteresowanie food pairingiem stale rośnie

18 stycznia 2019

Ostatnie lata należą bez dwóch zdań do food pairingu. Trend, polegający na łączeniu różnych produktów w jedną całość, kilka lat temu wyszedł z podziemia, podbijając serca i żołądki fanów gotowania na całym świecie. Jeszcze w poprzednim wieku traktowany jako moda i fanaberia topowych szefów kuchni, obecnie stał się globalnym zjawiskiem i elementem budowania przewagi konkurencyjnej na rynku gastronomicznym.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl