Przez stulecia – kuchnia polska w siedmiu kolorach w Pink Lobster | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Przez stulecia – kuchnia polska w siedmiu kolorach w Pink Lobster

14 czerwca w restauracji Pink Lobster w Warszawie odbędzie się prezentacja i degustacja historycznych polskich dań. Wydarzenie uświetnią swoją obecnością goście specjalni, członkowie Fundacji Klubu Szefów Kuchni: Iwona Niemczewska, Wojciech Harapkiewicz, Łukasz Konik, Robert Skubisz, Monika Ignaciuk, Jarosław Owczarczyk, a także szef kuchni i właściciel konceptu przy Żurawiej 6, Jarosław Walczyk.

Kulinarny event pod hasłem: „Przez stulecia – kuchnia polska w siedmiu kolorach” poprowadzi Jarosław Dumanowski – profesor UMK w Toruniu oraz autor bloga poświęconego tradycjom kulinarnym: www.dumanowski.natemat.pl.

Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc organizatorzy proszą zainteresowanych udziałem w czwartkowym wydarzeniu o kontakt telefoniczny lub mailowy: kontakt@pinklobster.pl.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
13 czerwca 2018

Podobne artykuły

L'Art de la cuisine Martell - zgłoszenia do 15 lutego

13 grudnia 2018

01-03 marca 2019 r. w Hotelu Zamek Ryn **** odbędzie się jeden z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce jakim jest L'Art de la cuisine Martell 2019. Konkurs ten nominowany jest do Kulinarnego Pucharu Polski.

przeczytaj całość

Trzy polskie restauracje wyróżnione we francuskim rankingu

13 grudnia 2018

Opublikowano zestawienie 1000 najlepszych restauracji La Liste. Znalazło się w nim miejsce dla trzech lokali z Polski - Amber Room, Atelier Amaro i Senses.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl