Przez stulecia – kuchnia polska w siedmiu kolorach w Pink Lobster | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Przez stulecia – kuchnia polska w siedmiu kolorach w Pink Lobster

14 czerwca w restauracji Pink Lobster w Warszawie odbędzie się prezentacja i degustacja historycznych polskich dań. Wydarzenie uświetnią swoją obecnością goście specjalni, członkowie Fundacji Klubu Szefów Kuchni: Iwona Niemczewska, Wojciech Harapkiewicz, Łukasz Konik, Robert Skubisz, Monika Ignaciuk, Jarosław Owczarczyk, a także szef kuchni i właściciel konceptu przy Żurawiej 6, Jarosław Walczyk.

Kulinarny event pod hasłem: „Przez stulecia – kuchnia polska w siedmiu kolorach” poprowadzi Jarosław Dumanowski – profesor UMK w Toruniu oraz autor bloga poświęconego tradycjom kulinarnym: www.dumanowski.natemat.pl.

Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc organizatorzy proszą zainteresowanych udziałem w czwartkowym wydarzeniu o kontakt telefoniczny lub mailowy: kontakt@pinklobster.pl.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
13 czerwca 2018

Podobne artykuły

Nowa kawiarnia Starbucks w Atrium Promenada

16 października 2018

Starbucks umacnia swoją pozycję w Polsce i otwiera kolejną, już 68 kawiarnię. Tym razem będzie to druga kawiarnia sieci w Centrum Handlowym Atrium Promenada w Warszawie. Wizyta w tej restauracji, podobnie jak w nowej części Promenady, zapewni pełnię estetycznych i sensorycznych wrażeń. Wyjątkowy wystrój kawiarni, w tym specjalna rzeźba wykonana z metalu, wpisuje się w projekt rozbudowy centrum handlowego według najnowszych konceptów aranżacji wnętrz.

przeczytaj całość

Made Restaurant rusza w świat

16 października 2018

Japonia, Hiszpania, Rosja, Norwegia i oczywiście Polska – to kraje, z których pochodzą eksperci dwóch nadchodzący konferencji Made Restaurant we Wrocławiu i w Gdyni. Made jako pierwszy otwiera edukację w polskiej gastronomię na świat – w każdej konferencji wezmą udział eksperci z zagranicy. Jest to krok w stronę nowych standardów w edukacji gastronomicznej w Polsce.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl