Sery - włoska specjalność | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Sery - włoska specjalność

Gatunki serów o włoskim pochodzeniu zyskały popularność na całym świecie. Z tych najbardziej znanych – Grana Padano, Parmigiano Reggiano i Mozarellla – korzystają najlepsi szefowie kuchni na wszystkich kontynentach. Do oferty Bidfood Farutex wprowadziliśmy jednak nie tylko te najpopularniejsze sery. Pecorino Romano o ostrym smaku, Burrata z aksamitnym, śmietankowym sercem czy dojrzewająca Gorgonzola zachwycą gości i wyniosą każde danie na wyższy poziom.

Farutex Sp. z o.o.

ul. Gorzowska 4

65-127 Zielona Góra

tel.: (68) 41 30 838

www.farutex.pl

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
15 marca 2018

Podobne artykuły

Purée Ponthier od Bidfood Farutex

11 czerwca 2018

Purée Ponthier, które znalazło się w ofercie Bidfood Farutex, doskonale sprawdzi się do przygotowania drinków, soków owocowych czy napojów typu smoothies, ale również do przygotowania dań wytrawnych. Wśród nowych smaków chłodzonych purée Ponthier znalazły się m.in. ananas, biała brzoskwinia i cytryna.

przeczytaj całość

Tarty migdałowe od erlenbacher

11 czerwca 2018

Firma erlenbacher wprowadziła do swojej oferty dwie nowe tarty utrzymane w szwedzkim stylu. Wersja klasyczna to dwie puszyste warstwy na bazie migdałów przełożone pysznym kremem z białą czekoladą ,przyozdobione delikatną glazurą i prażonymi płatkami migdałów.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl