Sery - włoska specjalność | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Sery - włoska specjalność

Gatunki serów o włoskim pochodzeniu zyskały popularność na całym świecie. Z tych najbardziej znanych – Grana Padano, Parmigiano Reggiano i Mozarellla – korzystają najlepsi szefowie kuchni na wszystkich kontynentach. Do oferty Bidfood Farutex wprowadziliśmy jednak nie tylko te najpopularniejsze sery. Pecorino Romano o ostrym smaku, Burrata z aksamitnym, śmietankowym sercem czy dojrzewająca Gorgonzola zachwycą gości i wyniosą każde danie na wyższy poziom.

Farutex Sp. z o.o.

ul. Gorzowska 4

65-127 Zielona Góra

tel.: (68) 41 30 838

www.farutex.pl

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
15 marca 2018

Podobne artykuły

Fanex wprowadził wegański sos majonezowy

10 sierpnia 2018

Fanex wprowadził na rynek wegański sos majonezowy VEGA MAJO. Nowy, unikalny produkt nie zawiera konserwantów, barwników oraz aromatów i otrzymał towarowy znak jakości V-Label, który jest uznaną i chronioną międzynarodową marką obejmującą produkty wegetariańskie i wegańskie.

przeczytaj całość

Hochland BURGER & TOAST

10 sierpnia 2018

Ser gruby w plastrach Hochland BURGER & TOAST to specjalny gatunek sera – Cagliata, w formie grubych plastrów. Pod wpływem temperatury topi się, a jednocześnie pozostaje ciągnący, aromatyczny i czyli taki, jaki powinien być idealny ser podawany na ciepło.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl