Szefowie kuchni wspierają Centrum Zdrowia Dziecka | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Szefowie kuchni wspierają Centrum Zdrowia Dziecka

8 czerwca w restauracji Garden w hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna „Chefs & Foodies - smaki ratują dzieciaki”. 50% dochodu z kolacji przeznaczone zostanie na pomoc małym pacjentom z Centrum Zdrowia Dziecka.

Siedmiodaniowe menu degustacyjne przygotuje aż 7 szefów kuchni:

Zbigniew Łęgowski – DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw

Tomasz Milewski – Hotel Mikołajki *****

Dariusz Struciński – Hotel Anders, Stare Jabłonki

Jarosław Uściński – Restauracja Moonsfera, Warszawa

Mariusz Gachewicz – Hotel Zamek Gniew

Bartłomiej Witkowski – Hotel Nicolaus, Toruń

Piotr Krysiak – Trener Zeelandia

Do każdego dania zostanie dobrane wyselekcjonowane wino przez sommeliera z Wine Direct.

Rezerwacja: doubletreewarsaw.reservations@hilton.com

+48 22 278 00 00

08.06.2018, godz. 19:00

DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw

Restauracja Garden

Ul. Skalnicowa 21

04-797 Warszawa

249 PLN za osobę / w cenie: siedmiodaniowa kolacja – menu degustacyjne, kieliszek wina dobrany przez sommeliera z Wine Direct do każdego dania, woda mineralna

Organizator: DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw  http://doubletreewarsaw.pl/

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
6 czerwca 2018

Podobne artykuły

W służbie przyszłym pokoleniom

19 października 2018

20 października już po raz czternasty na całym świecie obchodzony będzie Międzynarodowy Dzień Szefa Kuchni (International Chefs Day), ustanowiony przez dr. Billy Gallaghera w 2004 r., wybitnego lidera, mentora i ówczesnego prezydenta Stowarzyszenia WACS/WorldChefs - mówi Joanna Ochniak, przewodnicząca Komitetu obchodów Światowego Dnia Szefa Kuchni w WorldChefs.

przeczytaj całość

Książę Karol przekazał pieniądze na Tatarską Jurtę

19 października 2018

Książę Karol przekazał pieniądze Dżanettcie Bogdanowicz, której restauracja Tatarska Jurta spaliła się w nocy z 30 kwietnia na 1 maja. Do pieniędzy dołączony był list ze słowami wsparcia. Nie ujawniono kwoty, którą książę przekazał restauratorce – informuje The National.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl