Tarty migdałowe od erlenbacher | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Tarty migdałowe od erlenbacher

Firma erlenbacher wprowadziła do swojej oferty dwie nowe tarty utrzymane w szwedzkim stylu. Wersja klasyczna to dwie puszyste warstwy na bazie migdałów przełożone pysznym kremem z białą czekoladą ,przyozdobione delikatną glazurą i prażonymi płatkami migdałów. Z kolei wersja arachidowo-karmelowa to dwie kruche, bezglutenowe warstwy migdałowe z delikatnym kremem pomiędzy nimi. Tarta jest zwieńczona nugatową polewą oraz chrupiącymi orzeszkami ziemnymi w warstwie karmelu.

Adam Gorzycki

Business & Marketing Manager – Poland

tel.: 600 204 473

adam.gorzycki@pl.froneri.com

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
11 czerwca 2018

Podobne artykuły

Fanex wprowadził wegański sos majonezowy

10 sierpnia 2018

Fanex wprowadził na rynek wegański sos majonezowy VEGA MAJO. Nowy, unikalny produkt nie zawiera konserwantów, barwników oraz aromatów i otrzymał towarowy znak jakości V-Label, który jest uznaną i chronioną międzynarodową marką obejmującą produkty wegetariańskie i wegańskie.

przeczytaj całość

Hochland BURGER & TOAST

10 sierpnia 2018

Ser gruby w plastrach Hochland BURGER & TOAST to specjalny gatunek sera – Cagliata, w formie grubych plastrów. Pod wpływem temperatury topi się, a jednocześnie pozostaje ciągnący, aromatyczny i czyli taki, jaki powinien być idealny ser podawany na ciepło.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl