Wielkopolski Kucharz Roku. Konkurs im. Rafała Jelewskiego | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Wielkopolski Kucharz Roku. Konkurs im. Rafała Jelewskiego

Miejsce
Poznań
Organizator
Joanna Ochniak, Dominik Brodziak, Barbara Surma i Tomasz Purol oraz FPMS
Data
8 czerwca 2018

8 czerwca w poznańskim hotelu Puro odbędzie się 5. edycja konkursu Wielkopolski Kucharz Roku. Konkurs im. Rafała Jelewskiego. Mogą w nim uczestniczyć kucharze z dowolnych zakładów gastronomicznych z całej Wielkopolski oraz kucharze urodzeni w Wielkopolsce, a pracujący w zakładach gastronomicznych w kraju i za granicą. Zadaniem konkursowym będzie przygotowanie 7 porcji dania głównego bazującego na wielkopolskiej wołowinie rostbef lub oko rozbratla (jeden element do wyboru) drożdżach oraz szparagach. Zwycięzca otrzyma nominację do finału KPP 2018.

Lista uczestników:

Artur Szwacki z restauracji Flavoria w hotelu Andersia w Poznaniu

Marcin Borowczyk z restauracji Blow Up Hall w Poznaniu

Sylwester Owczarek z restauracji w Pałacu Tłokinia

Kajetan Świokła z restauracji w hotelu DeSilva Premium w Poznaniu

Jakub Vogt z restauracji Rządcówka w Ostoja Chobienice

Carlos Contreras Hernandez z Bistro cafe&tapas Carlos Contreras w Krotoszynie

Sławek Popiak z restauracji Wine bar Mielżyński w Poznaniu

Mikołaj Sobora z restauracji Lumière Restaurant&Wine w hotelu Edison w Baranowie

Łukasz Daszyński z restauracji Autentyk – Kuchnia i ludzie w Poznaniu

Marcin Owsianny z restauracji Panorama w hotelu HP Park w Poznaniu

Arkadiusz Marcisz z restauracji w hotelu Wawrzyniak w Krotoszynie

Bartłomiej Tota z restauracji Bee Jay’s w Poznaniu

Rezerwowy: Adam Jop z restauracji Mus Bar&View w Poznaniu.

 

Galeria


Pliki

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
23 maja 2018

Podobne artykuły

3. Światowy Szczyt Szefów Kuchni

11 października 2018

3. Światowy Szczyt Szefów Kuchni (Chefs World Summit) odbędzie się w dniach 25-27 listopada w Monako. Redakcja Poradnika Restauratora już po raz trzeci jako jedyny patron medialny z Polski specjalnie dla Was wspólnie z organizatorem przygotowała darmowe pakiety rejestracyjne. Wystarczy wejść na stronę www. chefsworldsummit.com i w rejestracji podać kod PORAD18. Zachęcamy do udziału.

przeczytaj całość

Wege Festiwal w w Pałacu Kultury i Nauki

10 października 2018

Już 14 października w Warszawie odbędzie się święto wszystkich wegan. Wege Festiwal, tym razem tylko w wersji wegańskiej, zawita do Pałacu Kultury i Nauki zrzeszając kilkudziesięciu mistrzów roślinnej sztuki kulinarnej z całej Polski.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl